Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) je vášnivým hokejovým fanouškem. Na Floridě se byl dokonce nedávno podívat na zápase Jaromíra Jágra.

Málokdo ale ví, že si šéfkuchař s hokejovým pukem doopravdy rozumí. V pořadu Ano, šéfe! dokonce na chvilku vyměnil kuchyň za ledovou plochu a řádil s pukem jako zkušený hokejista. Pořad ho totiž zavedl na Slovensko, konkrétně do Jasné v Nízkých Tatrách, kde ve Slovenské kolibě vládnou dva bratři – Pavol Iglo a Tomáš Iglo.

Oba třicátníci sjezdili svět. Starší Pavol dělal baviče v turistických resortech napříč Evropou, mladší Tomáš šel za svým snem stát se špičkovým hokejistou a hrál hokej v Kanadě a Americe. Bohužel ne každý sen se vyplní, a tak nakonec Tomáš hokej vyměnil za podnikání v gastronomii.

Pohlreich bratrům radí, jak v kolibě zvýšit návštěvnost. A Pavol naopak Pohlreicha vezme na hokej. Jak to šéfkuchaři šlo, se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám