Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spoustě mužů prošedivělé vlasy a strniště ještě přidávají na charizmatu, Will Smith mezi ně ovšem nepatří. Sedmačtyřicetiletý představitel odborníka na ženy Hitche si nechal narůst vousy zřejmě kvůli své poslední roli v dramatu Collateral Beauty a po hodně dlouhé době poprvé vypadá na svůj věk. Nepomohlo ani to, že na ulici v New Yorku dělal nejrůznější opičky a gesta, která vídáme spíš u teenagerů.

Smith v úterý v centru města natáčel zmiňovaný hvězdně obsazený snímek Davida Frankela, v němž se vedle něj objeví ještě Kate Winslet, Keira Knightley, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris či Michael Peňa. Sympaťák Will si mezi natáčením několik minut povídal s fanoušky a ochotně se s nimi fotil a rozdával autogramy.

Manželku Jadu Pinkett Smith s dcerou Willow má herec teď daleko za oceánem, odjely totiž do Paříže na týden módy, kde si mimo jiné nenechaly ujít přehlídku značky Chanel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám