Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tradiční oscarovou párty Eltona Johna na podporu výzkumu AIDS každoročně zavítají spousty celebrit ve fantastických róbách - a za letošní rok vás nemůžeme ochudit o pohled na nestárnoucí herečku Andie MacDowell. Ta sice už dávno nepreferuje své dřívější poznávací znamení v podobě záplavy kudrlinek, rozhodně ale nepřišla o svou pověstnou senzační postavu.

Trojnásobná maminka a herečka z filmů jako Zelená karta, Hudson Hawk, Na hromnice o den více či Čtyři svatby a jeden pohřeb dělala na párty tu nejlepší reklamu známému kosmetickému gigantu, jehož tváří je už neuvěřitelných třicet let. Kromě modelkovských linií totiž v rafinovaně střižené modré róbě udivovala i bezchybnou pletí.

Je škoda, že brzy osmapadesátiletá hvězda se po profesní stránce pomalu stahuje do ústraní. Naposledy jsme ji mohli vidět loni jen v mini roli v komedii Bez kalhot XXL. Loni rovněž po třech sezónách skončil její seriál Cedar Cove. V prosinci se Andie dozvěděla, že původně plánované natáčení čtvrté řady se ruší a nic dalšího se zatím v jejím harmonogramu nerýsuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám