Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je malá módní kouzelnice a veškeré zeštíhlující, stahovací, ale i push-up triky má v malíku. Až dosud to vypadalo, že jí po prosincovém porodu zbývá už shodit jen nějaké to kilo na bocích a hýždích, ale svůj neméně pověstný pas už má stejně štíhlý jako dřív. Její úterní čtyřhodinová zkrášlovací siesta ve vlasovém studiu v Beverly Hills ale odhalila, že tomu až tak úplně není.

Dvojnásobná maminka se na zdlouhavou proceduru ozdravování své hřívy oblékla do pohodlného elastického trika s dlouhým rukávem a legín. Okolo boků si ještě uvázala mikinu. Když po odchodu ze salónu kontrolovala výsledek vlasové kúry v okénku svého Range Roveru, bylo jasné, že s plochým bříškem, které předvádí v upnutých modelech, to nebude ve skutečnosti až tak žhavé.

Kadeřník ale rozhodně neměl tak náročnou práci jako po jejím prvním porodu, kdy Kim experimentovala s různými odstíny blond až po úplně platinovou. Tu sice předvedla několikrát už i letos, jednalo se ale pokaždé pouze o paruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám