Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Seal (48) a topmodelka Heidi Klum (38) jsou dost možná nejideálnějším hvězdným párem posledních let. Svatební slib obnovují každý rok 10. května a i po šesti letech manželství se chovají jako hrdličky. Nedávno se od sebe nemohli odtrhnout během dovolené na Ibize a tentokrát to samé v bleděmodrém dávali na odiv i na slunné Sardinii, kde v těchto dnech tráví léto.

Heidi si jako druhá nejlépe placená modelka světa nemůže dovolit nedostatky na postavě, ale hodno obdivu je především tělo jejího muže. Seal sice za rok a půl oslaví padesátku, ale tento věk by mu nikdo nehádal, zvlášť na těchto posledních fotografiích v červených plavkách. Zpěvák má silné pevné a pořádně svalnaté tělo bez jakýchkoli známek přibývajícího věku. Navíc je opravdu fit, což dokázal svými precizními skoky do vody a dlouhým plaváním.

Dvojice tráví dovolenou na Sardinii s jejich dětmi. Se sedmiletou Leni, jejíž biologický otec je boss Formule 1 Flavio Briatore a Seal si ji adoptoval. Dále s pětiletým Henrym, čtyřletým Johanem a nejmladší dvouletou Lou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám