Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Kateřina Brožová (56) včera oslavila již 48. narozeniny. Na její vizáži to ale znát rozhodně není. Dva roky před padesátými narozeninami vypadá naprosto fantasticky. Tělo by jí mohly závidět dvacítky a vrásky byste v jejím obličeji také hledali marně.

"Kupuji si léta akorát kvalitní krémy, to je kouzlo celého úspěchu, jak vypadat svěží," prozradila Brožová s tím, že žádnou úpravu v obličeji nemá. Snaží se hlavně kvalitně odličovat a v soukromí se líčit minimálně. "Když jsem doma, snažím se chodit nenalíčená a dopřávám svému obličeji přírodní péči. Na kosmetice jako takové jsem nebyla asi deset let," dodala skvěle vypadající Kateřina, kterou v kondici také drží práce. Hraje v divadle, v seriálu, moderuje společenský magazín.

Jak parádně Kateřina vypadá, se můžete na vlastní oči přesvědčit například na slavnostním galakoncertu Bravo, pane dirigente k 70. narozeninám legendy české populární hudby, hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa, který bude 19. dubna na Žofíně. Krásná Brožová  bude koncert moderovat.

Na jednom jevišti vedle herečky a zpěvačky pak vystoupí hvězdy jako Michal David, Monika Absolonová, Dasha, Štefan Margita, Yvetta Simonová, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková a další hvězdy za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka. Vstupenky jsou již v prodeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám