Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Jitka Schneiderová (51) se svým tanečníkem ze StarDance Markem Dědíkem objevila na Plese v Opeře v dost odhalujících šatech, nemohli jsme si nepovšimnout, že se jí od taneční soutěže, i když nemá každodenní dril, figura nijak nezhoršila. A to mezitím proběhly Vánoce.

"Musím se nějak udržovat, protože pořád jezdíme tancovat, jsme hodně žádaní právě na plesech. A musím se vejít do šatů, které se mi šily na míru v době, kdy jsem byla vysportovaná. Tak se snažím moc nejíst a udržet se," svěřila Super.cz recept, který nikoho, kdo by chtěl něco jednoduššího, nepotěší.

Krásné šaty měla Jitka i ve Státní opeře, kde s Markem ples zahajovali úvodním valčíkem. "Ty mi asi před třemi dny vymyslel návrhář Lukáš Lindner," prozradila s tím, že model doplnila šperky Bulgari, botami a kabelkou Dior a kožešinovou štólou od Ivany Mentlové.

Jitku tanec opravdu chytl. "Teď vystupujeme pátky a soboty, ale za chvíli plesová sezóna skončí. Uvidíme, jestli nás budou zvát ještě za rok, My bychom rádi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám