Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S americkým rapperem Chrisem Brownem (26) si dodnes spousta lidí spojuje aféru, kdy v hádce se svou tehdejší partnerkou Rihannou (36) použil pěsti. Od té doby se snažil sekat latinu, koncem prosince dokonce věnoval jedné z obětí domácího násilí a jejímu dítěti nové auto, jeho zlepšující se reputaci nyní ale znovu poškodila žena, která tvrdí, že ji rapper napadl poté, co si pořídila jeho fotografii po jeho vystoupení v nočním klubu Drai’s.

Údajnou obětí je modelka Liziane Gutierrez, jíž se přezdívá brazilská Kim Kardashian. Vše se mělo odehrát v sobotních ranních hodinách během párty na jednom z apartmánů v Palms Hotelu v Las Vegas. Brown k ní měl přiskočit, křičet na ni a uhodit ji do tváře ve chvíli, kdy spatřil, jak si jej modelka chce vyfotit na svůj mobilní telefon. Mobil jí měl navíc vytrhnout z rukou.

Server TMZ jako první otiskl fotografii, na níž má Gutierrez modřinu u oka. Modelka prý po incidentu párty opustila a o pár hodin později vše nahlásila na policii, která už Browna kvůli obvinění z napadení vyšetřuje. Brown včetně jeho zástupců tvrdí, že se jedná o naprostou lež.

Na svůj Instagram dokonce Brown poslal a následně smazal video, na němž veškerá obvinění popírá dost nevybíravý způsobem. „Tuhle starou zaprášenou mrchu neznám. Podívejte se na ni ve videu Jasona Derula. Ve Vegas zřejmě chtěla jít na párty do mého pokoje, ale byla moc ošklivá na to, aby se tam dostala. Jak jsem se probudil, uviděl jsem tohle!!! Vy víte, že je to totální nesmysl!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám