Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlobivka Lindsay Lohan (37) ví, jak zahřát u srdce své věrné obdivovatele, kterých navzdory jejím excesům není málo. Jen na Twitteru ji sleduje přes devět miliónů lidí. V zimním vydání časopisu NOTOFU se totiž herečka mimo jiné i vyhřívá na slunci ve spodním prádle. Focení probíhalo na řeckém Mykonosu a my si ani nechceme domýšlet, jaké pozdvižení vnadná zrzka svými pózami před objektivem fotografky Ellen Von Unwerth asi vyvolala..

Na řeckém ostrově herečka v době focení, které pro ni bylo první po více než roce pro americký magazín, strávila týden. Na obálce se však objevila v jiném stylingu - na posteli a částečně zahalená do prostěradla.

U Lohan se zřejmě blýská na lepší časy, kromě vlastní módní řady u značky Lavish Alice aktuálně pracuje i na novém filmu The Shadow Within, který by měl být hotový příští rok. Od jejího nepříliš úspěšného pokusu o comeback z roku 2013 rolí v dramatu The Canyons je to pro Lindsay další šance...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám