Hlavní obsah
Článek

Pět zkušených mužů a pět zralých žen. Takové je složení finálové desítky prvního ročníku soutěže Senior roku. Z nich porota vybere vítěze titulů Senior roku a Seniorka roku. A nutno přiznat, že porotci budou mít opravdu z čeho vybírat, protože elita mezi tuzemskými seniory je hodně zábavná parta.

Finálový večer proběhne 19. prosince v Kongresovém sále pražského hotelu Hilton. Během večera vystoupí Hana Zagorová nebo Josef Laufer a pořadatelé už teď slibují, že určitě nepůjde o ročník poslední. Moderátorem bude osvědčený Jan Čenský.

„Moderoval jsem několik ročníků Miss, ale Senior roku je pro mě premiérou a musím přiznat, že to vnímám jako velkou výzvu a zároveň se na to hodně těším,“ říká Čenský.

V jakých disciplínách se penzisté a penzistky utkají? Čeká je volná disciplína, rozhovor s porotci, video medailonek a také promenáda ve společenských šatech.

„Já jsem si připravil jogínské představení, v jehož rámci předvedu například stoj na hlavě,“ svěřil se jednasedmdesátiletý Dalibor Kališ z Frýdku-Místku. V boji o titul mu bude konkurovat například třiasedmdesátiletý penzista – umělec Andrej Németh, který chce během dvou minut volné disciplíny stihnout na jevišti namalovat portrét. To mezi ženskými finalistkami zase zazní například operní zpěv.

Reklama

Další články

Načítám