Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) miluje české hory a luxus. Ani vteřinu tak neváhala nafotit kampaň na novou vyhřívanou lanovku, která bude vozit lyžaře v českém Aspenu alias Špindlerově Mlýně. Poprvé zapojila do práce i své děti. A nevydělaly si málo.

„Celá naše rodina hory milujeme. A ani nevyhledáváme zahraniční střediska, nejvíce se nám líbí v Krkonoších, kde jsme našli doslova druhý domov. Proto jsem kývla na focení kampaně na novou vyhřívanou lanovku. Už se těším, až ji otestujeme v reálu na horách a svezeme se s ní na Pláně," svěřila Verešová, která je v českém Aspenu prakticky celou zimu každý víkend.

Do focení kampaně zapojila Andrea poprvé i své děti. Nemalým honorářem tak přispěly do rodinného rozpočtu. „Poctivě vydělané penízky jsme dětem samozřejmě schovali do budoucna. Určitě se jim pak budou hodit," uvedla modelka.

Samotné focení si Andrea s dětmi užila. Ve volných chvílích si s nimi hrála, a práce tak pro ně byla spíše zábavou. Přestože se osmiletá Vanessa zapřísahala, že nikdy modelku dělat nechce, během focení působila úplně přirozeně a s fotoaparátem si velmi rozuměla. Syn Daniel Tobiáš si focení také užíval a nevadilo mu se ani několikrát převlíkat. Netajil se tím, že se už sněhu a hor nemůže dočkat.

„Daniel si oblíbil snowboarding. Začal dokonce chodit ve Špindlerově Mlýně do přípravné školy a rád by jednou na snowboardu závodil. Snažíme se mu jeho koníček umožnit, ale je to pro celou rodinu časově velmi náročné. Každý pátek s ním po škole vyrážíme do Špindlu, aby pak mohl celý víkend trénovat," prozradila Andrea. Nová šestimístná vyhřívaná lanovka s bublinou proti nepříznivému počasí bude ve Špindlerově Mlýně lyžařům k dispozici od slavnostního openingu 12. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám