Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S jejím úchvatným vzhledem je těžké modelce Taylor Marii Hill věřit, že byla na střední neoblíbená, a dokonce terčem šikany. Jedna z letos nově příchozích dívek mezi andílky stáje Victoria’s Secret se nechala slyšet, že byla na škole ‚neviditelná‘ a spolužáci si ji často dobírali kvůli její téměř 180 centimetrů vysoké postavě a hubené siluetě.

„Klukům jsem se tehdy nelíbila, teď bych se líbila všem. Hej, já ale s vámi chodila na školu,“ přiznala Taylor v rozhovoru pro Cosmopolitan, že když začala s modelingem, mnozí bývalí spolužáci, co o ni dříve nejevili sebemenší zájem, se o ni najednou začali snažit.

„Nedávno jsem zjistila, že si mě ze školy nikdo nepamatoval. Lidé byli překvapení, když zjistili, že jsem tam chodila. V těch dnech jsem pro ně neexistovala,“ přiznala otevřeně modelka a dodala, že si na její účet spolužáci dělali legraci a znali ji maximálně jako ‚tu vysokou vyzáblou Taylor‘. Není divu, že když ve čtrnácti podepsala smlouvu s agenturou IMG a nabídky se začaly hrnout, dlouho neváhala a se školou sekla. A před necelým měsícem se již procházela na nejslavnější přehlídce roku Victoria's Secret Fashion Show s andělskými křídly...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám