Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stylistka světových hvězd Rachel Zoe je sice maminkou a zralou ženou po čtyřicítce, postavou tomu ale ani trochu neodpovídá. Její vzezření na kalifornské charitativní akci Baby2Baby na podporu rodin s nízkými příjmy všem vyrazilo dech. Ačkoli Rachel byla vždy štíhlá, tentokrát se na ni pozornost upřela ještě víc. Přestože zvolila volný overal, tenké kostnaté ruce nešlo přehlédnout.

Jak už to tak bývá, Rachel se nechala slyšet, že si nepřipadá nijak zvlášť hubená a dohady o anorexii vyvrátila. Maminka dvou malých synů ve věku dvou a čtyř let, která má i svůj vlastní pořad v televizi, ale zrovna zdravě nevypadá. Ve čtyřiačtyřiceti letech je hubenější než kdy dřív.

Co se práce týče, Rachel se daří na celé čáře. Mezi její klientky patří zpěvačky a herečky různého věku i vkusu. Jmenovitě například Lindsay Lohan, Mischa Barton, Nicole Richie, Keira Knightley, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Debra Messing, Demi Moore, Liv Tyler, Eva Mendes, Paula Patton, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence či Miley Cyrus.

Reklama

Další články

Načítám