Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý dětský herec a v současnosti uznávaný režisér Ondřej Kepka se před mnoha lety proslavil jako Honzík v pohádkovém seriálu Arabela. I když od té doby ušel kus cesty a coby režisér se podílel na spoustě děl (včetně známé pohádky Začarovaná láska), pořád mu někdo kultovní sérii připomíná. A už mu to pěkně leze krkem!

„Arabele vděčím za mnoho, ale v poslední době začínám chápat kolegy, kterým se zajídají stále stejné otázky. I mě se ptají na to samé od deseti let. Zatím nejsem podrážděný, agresivní a sarkastický, ale myslím, že od dob Arabely jsem se dostal opravdu úplně někam jinam,“ myslí si Ondřej.

Toho jsme potkali na křtu nového cédéčka Moje nej jeho bývalé velké lásky, operní pěvkyně Andrey Kalivodové, které akci moderoval. Šli od sebe před sedmi lety a šlo o opravdu drsné období. „Rozchod jsme měli těžký v tom slova smyslu, že nás to bolelo. Nehádali jsme se, neměli jsme konflikty, nic jsme si nevyčítali. To je základ úspěchu, aby dva lidé mohli spolu fungovat i po rozchodu. V životě mám na to zatím velké štěstí. A jsem moc rád, že Andrea se cédéčka dočkala. Uvažovala o něm už před lety, takže vyšlo po velmi zralé úvaze,“ prohlásil Kepka.

„Žádný rozchod není jednoduchý. S Ondrou jsme už byli nějakou tu dobu, lidé kolem nás čekali na logické vyústění ve formě svatby, my se místo toho rozešli. Měli jsme to těžké, ale jsem ráda, že spolu dnes tak skvěle vycházíme. Jsem vděčná, že mi křest moderoval, mluvil k věci a s pokorou. Zná mě skvěle, takže mě to až dojalo, jak se toho ujal,“ prohlásila k bývalému druhovi Andrea Kalivodová.

Ondřej, jenž v prosinci představí dokumentární road-movie Dopisy od Karla Čapka, v němž mapuje cestu známého spisovatele po Anglii před sto lety, má za sebou veletoče i v soukromí: loni ukončil šestiletý vztah s partnerkou Alenkou. „Mám novou přítelkyni, ale je to úplně čerstvé, takže bych to nerad rozmazával,“ dodal syn Gabriely Vránové a Jiřího Kepky s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám