Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová se sice do srdcí diváků neodmyslitelně zapsala díky roli potrhlé a poněkud přihlouplé Saši z Comebacku, ale svůj herecký talent umí rozehrát nejen v televizi. Patří totiž také k vynikajícím divadelním herečkám. Poslední týdny však u ní zcela logicky vyhrává zejména tanec.

Společně s Markem Zelinkou patří mezi černé koně taneční show StarDance, kde se o nich už nenápadně začíná hovořit jako o velkých favoritech.

Sympatická dvojice získala o víkendu také výborné hodnocení od poroty - 33 bodů za cha-chu je více než slušný výsledek a Maruška určitě neřekla ve StarDance poslední slovo.

Na parketu se snažila o to víc, že jí v hledišti fandili kolegové z Divadla Na Fidlovačce, a to včetně šéfky Elišky Balzerové (74) a herečky Anety Krejčíkové, s nimiž Doleželová hraje v oblíbené adaptaci slavné prvorepublikové komedie Eva tropí hlouposti.

A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na rodinnou podporu. Tak jako každé kolo tleskala tanečním výkonům Marie Doležalové i její sympatická maminka.

Reklama

Další články

Načítám