Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to až neuvěřitelné, ale komik Lukáš Pavlásek si zatančí i v dalším kole StarDance. Hlasy diváků posílají, toto na první pohled taneční nemehlo, pořád dál, což znamená, že bude muset jeho taneční partnerka Lucie Hunčárová opět projevit velkou dávku trpělivosti.

Pavlásek totiž vůbec nepočítal s tím, že postoupí tak daleko, a tak se bude muset učit další nový tanec (rumbu), pokud se jeho pohyb po parketu dá vůbec nazvat tancem.

Diváci komikovi pořád posílají hlasy a porota se každý týden děsí toho, co zas Pavlásek na parketu předvede. Přesto má Pavlásek v hledišti obrovskou podporu rodiny.

V neděli mu dokonce přišla fandit nejen jeho maminka, ale i devadesátiletá babička! A už jen kvůli ní se i Pavlásek kolo od kola zlepšuje, byť ani zlepšení u něj neznamená, že umí tančit. V hledišti samozřejmě nechyběla ani Pavláskova přítelkyně Denisa, která svému příteli fandí, seč může, už od začátku soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám