Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtý televizní přenos StarDance na muzikálové téma se stal pro Kateřinu Cajthamlovou (61) přenosem posledním. Známá lékařka a její taneční partner Petr Čadek se stali třetí taneční dvojicí, která opouští sedmý ročník populární taneční soutěže.

Hvězda pořadů Doktorka a Jste to, co jíte určitě někde hluboko uvnitř byla smutná, že nebude moct pokračovat v soutěži, chmury na sobě ale nedala znát. „Myslím si, že v této konkurenci to bylo logickým vyústěním. Fakt je, že jsem byla ráda, že jsem se dostala do čtvrtého kola, protože tohle kolo bylo snad ze všech nejhezčí,” svěřila se se svými pocity v rozhovoru pro Super.cz Cajthamlová.

Díky pravidelným a fyzicky náročným tréninkům oblíbená lékařka významně zhubla. Kromě kilogramů ale přišla také o hodně času. „Trénink bere spoustu času. Teď už jsem konečně zase k dispozici pro své pacienty. Poslední tři měsíce jsem pracovala jeden den v týdnu,” říká Kateřina, která je rozhodnutá, že bude dále pod vedením Petra Čadka pokračovat v tancování.

Reklama

Další články

Načítám