Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznáváte excentrickou herečku, která svým svérázným módním stylem patří k ojedinělým exemplářům napříč celým šoubyznysem? Oblečením a vlasy totiž dost často připomíná čarodějnici, ale tentokrát ke svému typicky rozčepýřenému rozcuchu přidala ještě dva nelichotivé zabijáky krásy.

Nepřehlédnutelnou umělkyní, která v pondělí odpoledne v Londýně absolvovala menší nákupy, je na Oscara dvakrát nominovaná Helena Bonham Carter (49). Ta ještě loni tvořila pár s režisérem Timem Burtonem, ale těsně před Vánoci se navzdory dvěma společným dětem rozešli.

Bonham Carter rozhodně nepatří mezi herečky, které se každým dnem snaží vzepřít času a dělají proto psí kusy. Hvězda filmů jako Pokoj s vyhlídkou, Klub rváčů, Velká ryba, Karlík a továrna na čokoládu, Králova řeč či série Harry Potter, by ovšem častější návštěvu kadeřníka, který by ji zbavil odrostlých kořínků, neměla podceňovat. Od nynějška si možná bude dávat větší pozor alespoň na vrabčí hnízdo, které má tendenci se jí tvořit na temeni hlavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám