Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Papež František sice nepatří mezi celebrity, o nichž bulvární média informují, když se ovšem věnuje činnosti, kterou naopak téměř všechny hvězdy s radostí provozují pravidelně, jde o dost unikátní pohled, o který vás nemůžeme ochudit…

Současná hlava katolické církve si nedávno v Římě odskočila na malé nákupy. Potřebovala totiž nové dioptrické brýle. Papež vyzkoušel rovnou několik modelů, než zvolil ten, který mu nejlépe sedl.

Sympatický osmasedmdesátiletý muž, jenž byl v březnu 2013 zvolen prvním papežem pocházejícím z amerického kontinentu (narodil se v argentinském Buenos Aires), se během výběru dal do řeči s majitelem optiky i prodavačem, a dokonce si od nich nechal i poradit.

Paparazzi neobvyklou podívanou zvěčnili přes výlohu, v níž byly vystavené dost extravagantní variace brýlí, což celému papežovu nakupování dodalo ještě modernější a pohotovější nádech…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám