Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v létě uspořádala Renata Langmannová (37) se svým dlouholetým partnerem Ondřejem Novotným pohádkovou veselku. Čtvrt roku po svatbě je víc než jasné, že se Česká Miss 2006 vdávat nemusela. Naopak dvojice na miminko zatím nemá ani pomyšlení.

Jak Renata uvedla, s rodinou samozřejmě do budoucna počítají, ovšem ne hned a ne teď. „Jsem v pohodě. Mám dost práce v modelingu, prožívám si spokojené manželství, hodně a často cestuji, teď se například chystám do Turecka, takže žádné chmury ani problémy na obzoru, zaplaťbůh, nečekají. Jsem prostě v pohodě, “ pochlubila se Renata na oslavě pořádané u příležitosti pátého výročí fungování dánské šperkařské firmy u nás.

V manželství, jak tvrdí, všechno klape, takže by se mohla perspektivně rodina rozšířit o dalšího malého člena, nebo členku. „Říkám znovu, jsem v pohodě, mám nastartovanou kariéru a nechtěla bych ji za každou cenu utnout. Ještě chvilinku budu rodičovství odolávat, ale potom určitě stejně podlehnu,” říká modelka, která je prý ale přesvědčená, že pozná ten správný moment na založení rodiny: „Když je práce, a ta, kterou dělám já, mne naplňuje, je to skvělé, přijde-li ale potomek, pak rodina bude pro mě na prvním místě a všechno ostatní bude už jiné. Vím to a cítím už teď. Ne, neplánujeme s manželem přírůstek, ovšem přijde-li, přivítáme ho velice rádi. Termín ale na mně nechtějte, o datech můj život není.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám