Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Početí čtvrtého potomka byla před několika měsíci pro Beckhamovi ohromně radostná zpráva. O to víc, že po třech synech se jim před čtyřmi týdny narodila zdravá a krásná holčička, kterou pojmenovali Harper Seven. Hrdí rodiče se s ní od té doby pořád chlubí na sociálních sítích, kam posílají jejich společné fotografie. David si navíc již stihl vytetovat „Harper“ k pravé klíční kosti a jméno jeho dcerky už zdobí také jeho žluté kopačky.

David vypadá svlečený už trochu jako omalovánky. Jeho tělo pokrývá více než dvacítka obrázků, hesel, jmen, či ornamentů. A jména jeho manželky a dětí samozřejmě patří k těm nejcennějším.

Beckham se navíc vůbec nestydí projevit jako milující otec, který se s láskou v očích pomazlí se svou krásnou Harper a podobné snímky posílá na internet. Stejně tak se těsně před porodem podělil s fanoušky i o záběr své těhotné Victorie, která se vystavila slunečním paprskům. Beckham tehdy z fotografii přidal komentář: „Udělal jsem fotku Victorie, když se nedívala. Vypadá úžasně i těsně před narozením miminka.“  Nedávno se také slavný fotbalista předvedl jako zdatný kuchař, když své rodině uvařil rizoto.

David zkrátka chce být se svými dětmi alespoň platonicky i když je na hřišti a trénuje nebo hraje zápas se svým týmem Los Angeles Galaxy. Proto si jejich jména nechal vyšít na své žlutočervené kopačky.

Reklama

Další články

Načítám