Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finálovém večeru soutěže krásy Miss Face měla Agáta Prachařová (38) hned dvě povinnosti. Natáčela reportáž a také byla, jako bývalá 2. vicemiss ČR, členkou odborné poroty. A jako bonus ještě mimo program ukázala každému, kdo si řekl, jaké má pod oblečením spodní prádlo. To, že to bylo mez lidmi v předsálí hotelového sálu, jí nevadilo.

Na první pohled to totiž vypadalo, že si do hlubokého dekoltu žádnou podprsenku nevzala, protože se jí ňadra nedmula tolik jako obvykle. "Dneska nemám vycpanou, dokonce se mě Kuba doma ptal, jestli si beru plavky," řekla o poznámce svého manžela Jakuba Prachaře (40).

To by to ale byly plavky hodně odvážné. Podprsenka byla totiž průhledná. "A navíc je to velikost třicet šest a sotva jsem se do ní nacpala," prozradila každému, kdo měl zájem, včetně moderátorky Top Star magazínu Evy Perkausové (30), které se při tom skoro červenala, Agáta.

Reklama

Další články

Načítám