Hlavní obsah
Článek

Od potomka hollywoodské hvězdy Susan Sarandon (68) a režiséra Franca Amurri se snad ani neočekávalo nic jiného, než že se také vrhne do filmového průmyslu. Třicetiletá Eva Amurri vyrostla do krásy, ale zdá se, že věhlasu své slavné matky jen tak nedosáhne.

Susan Sarandon Amurriho poznala v roce 1981 při natáčení filmu Bouře. O čtyři roky později se společně dočkali dcery Evy, ale ta si oba rodiče užila jen do svých tří let, než se jejich cesty rozešly. Sarandon už tehdy předznamenala svou zálibu v zajíčcích, protože Amurri byl o 12 let mladší než ona. Stejný věkový rozdíl ji později dělil i od Tima Robbinsona, s nímž má syny Jacka (26) a Milese (23).

Všechny tři potomky hollywoodské veteránky to táhne do světa filmu, ale Eva to prozatím dotáhla nejdále. Na kontě má více než dvacítku snímků, ale nikoho příliš nepřekvapí, že v obsazení hned několika z nich figuruje i její slavná matka. Společně se objevily už v dramatu Mrtvý muž přichází, které Sarandon v roce 1996 zajistilo Oscara. V Rockerkách a Uprostřed nicoty herecká legenda hrála přímo Evinu matku, v komedii Můj otec je šílenec a televizním filmu The Secret Life of Marilyn Monroe pro změnu její starší verzi.

V roce 2011 se Eva provdala za bývalého fotbalistu Kylea Martina, s nímž má roční dcerku Marlowe. Herečce se mateřství zamlouvalo, a letos tak chtěla svou rodinku rozšířit. V srpnu se ale bohužel od lékaře dozvěděla, že jejímu miminku přestalo po devíti týdnech bít srdíčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám