Hlavní obsah
Článek

Čerstvě sedmadvacetiletá belgická modelka Hanne Gaby Odiele má agenturní zastoupení ve všech velkých městech módy a za svou desetiletou kariéru v branži se může pochlubit spoustou lukrativních kampaní například pro Balenciagu, Mulberry, Veru Wang či DKNY Jeans. Bledou 178 centimetrů vysokou dívku nosící velikost 32 by ale zvlášť odlíčenou nejspíš ideálem krásy, za jaký většina modelek platí, označil málokdo.

Rodačka z města Kortrijk má však už nyní vyděláno víc, než zvládne většina lidí za celý život. Její jmění se odhaduje v přepočtu na bezmála dvě stě miliónů korun i přesto, že má za sebou téměř dvouletou nedobrovolnou dovolenou...

Rok poté, co ji na hudebním festivalu Novarock objevil Tom Van Dorpe a Hanne odchodila v New Yorku přehlídky Marca Jacobse, Rodarte, Ruffian nebo Thakoon a stala se tváří kampaně Philosophy od Alberty Ferretti, ji v prosinci 2006 srazilo auto, které jelo vysokou rychlostí na červenou. Dívka skončila se zlomenýma oběma nohama a musela podstoupit několik operací. Po měsících rekonvalescence se však na podzim 2008 opět vrátila na přehlídková mola značek Chanel, Prada, Givenchy a mnoha dalších.

Reklama

Další články

Načítám