Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj první samostatný ‚pracovní závazek‘ od porodu princezny Charlotte má vévodkyně Kate (42) po čtvrtečním dopoledni za sebou. Po létě stráveném s dětmi na rodinném sídle Anmer Hall jej absolvovala v dětském psychologickém centru Anny Freud v Londýně.

Budoucí britská královna navštívila děti, které se v centru pojmenovaném po slavné psychoanalytičce a dceři Sigmunda Freuda věnují řadě činností rozvíjejících jejich vnímání a stimulujících je tím správným směrem. Popovídala si rovněž s ředitelem centra Michaelem Samuelem a dalšími členy vedení.

Kate k této příležitosti zvolila košilové šaty s pepito vzorem a rozparkem od Ralpha Laurena a černé lodičky na podpatku. Zároveň však zaujala vyhlazenými vlasy s bohatší ofinou. Již zítra však Catherine čeká zahajovací ceremoniál Mistrovství světa v ragby, jehož se účastní i s manželem Williamem a švagrem Harrym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám