Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Drsňák Václav Noid Bárta (43) je chlap jako hora, když ale dojde řeč na jeho dcerku Terezku (10 měsíců), rozněžní se jako patnáctka. „Už říká tatá!“ vlhnou mu oči.

„Samozřejmě si představuju, že už to je táta, ale pořád to mohou být jen nějaké náhodné slabiky,“ směje se zpěvák, skladatel a filmař.

Ten dřív obrážel jednu párty za druhou, dneska ho kumpáni na pivo přemluví jen výjimečně. Pořád by byl jen s dcerou a manželkou Gabrielou Bártovou (35).

O malou se prý dokáže perfektně postarat. I když… „Myslím, že umím docela všechno, ale jsou samozřejmě věci, kterým se vyhýbám, jako je přebalování. Když je nouzovka, tak se o to pokusím, jinak to nechám mamince. Já jsem spíš na takové to blbnutí s dcerkou, takové ty bejkárny,“ svítí mu při těchto slovech rarachové v očích.

Začíná se navíc ukazovat, že Terezka po něm podědila hudební vlohy. „Bohužel bude velmi muzikální. Myslel jsem si, že bude dělat nějakou normální, poctivou práci. Terezka má ale velké vlohy, a když slyší rytmus, tak do toho okamžitě klape. Asi se zabiju,“ dodává se smíchem šťastný Noid.

Reklama

Další články

Načítám