Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jaře dala muzikálová zpěvačka Markéta Procházková kopačky herci Janu Medunovi a už je zase šťastně zamilovaná. Nového partnera nám představila po premiéře muzikálu Atlantida v Divadle Kalich, v němž krásná brunetka účinkuje.

S tanečníkem Davidem Schimmerem se poznala, když spolu účinkovali na Slovensku. "Tehdy Kalich docestoval na hostování s muzikálem Pomáda, já jsem měl čest tam tancovat a pak jsme zase my tanečníci hostovali v Praze na Horečce sobotní noci. A tehdy se to mezi námi stalo," vyprávěl nám z kamery trochu vyplašený David.

A co se mu na Markétě líbí? "Kromě vzhledu, který je ideální, tak je hlavně moc hodná, a to je důležité. Toho si cením, " vyznal se. "Mně se David líbí celý, asi to nechci pojmenovávat," míní Markéta.

Ta měla štěstí, že mezi tanečníky, mezi nimiž není mnoho těch, kteří by dávali přednost opačnému pohlaví, našla toho pravého. "Začal jsem tancovat už v pěti letech, to byl slovenský folklór v Praze, po nějakých deseti letech už mě to začalo táhnout k jiným stylům," vysvětlil David, který kromě tance vystudoval také práva.

Reklama

Další články

Načítám