Hlavní obsah
Článek

Ševče, drž se svého kopyta! Tohle pořekadlo by mělo platit v českém šoubyznysu pro víc lidí, nejen pro prince z pohádkové Popelky Pavla Trávníčka (73). Ten krátce po svatbě dorazil se svou novomanželkou Monikou do obchodního domu v pražských Štěrboholích, překvapivě oba vzali do ruky mikrofon a začali pět. Posuďte sami, zda se jedná o umělecký zážitek, hlasujte v anketě na konci článku.

Veselé písničky, pohupování tělem, Pavel si i ručkou máchal do rytmu… Byl to zážitek! „Přijeli jsme na pozvání ředitele klubu Rolls-Royce na zahájení výstavy těchto aut. Jsou krásná,“ prozradil nám Pavel venku před svým vlastním vozem této značky a vtipem dodal, že si vystoupení nadělili místo svatební cesty.

Když jsme novomanželům gratulovali, zeptali jsme se Moniky, jestli už je Trávníčková, na což přitakala. „Chvilku jsem přemýšlel, že by ze mě byl Pavel Fialka, ale pak jsme to zamítli,“ dodal se smíchem.

Příště ho sice raději uvidíme na divadle, nebo v televizi, ale je pravda, že návštěvníci obchodního centra byli nadšeni, že legendárního herce vidí na vlastní oči. Proti gustu žádný dišputát…

Co říkáte zpěvu Pavla a Moniky Trávníčkových?
Pějí čistě a krásně, hned by zasloužili angažmá v muzikálu!
4,5 %
Je to něco příšerného, mám deprese
22,6 %
Žádná hrůza, ani zážitek. Je to něco mezi
72,9 %
Celkem hlasovalo 10600 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám