Hlavní obsah
Článek

Už jsme v životě zaslechli ledacos, ale tohle nás opravdu vyvedlo z míry! Vítěz letošního Muže roku Jakub Kraus má vysoustruhované tělo, takže není divu, že o něj má zájem nejen něžné a opačné, ale také stejné pohlaví. Dokonce jednou dostal možnost vydělat na něčem, co mu vyrazilo dech!

„Ještě před Mužem roku mi přišla na sociální síti nabídka za čtvrt miliónu korun. Ten člověk mi chtěl platit za to, že bych před ním zatínal svaly. Přišlo mi to hodně přes čáru. Kdo ví, jestli bych pak nemusel nějaké svaly ještě naopak uvolňovat, takže jsem samozřejmě s díky odmítl,“ smál se Kuba na akci jedné kliniky.

Krause provokují ale i ženy. „V modelkách se nevyznám, tak přesně nevím, kdo to byl, ale na párty po Muži roku mě skupinka krásných dívek sjížděla nejdřív očima a potom mi prohmatávaly zadek. To mi ale přišlo vtipné,“ řekl Super.cz Kraus, který se živí prodejem vlastní krabičkové diety.

Od finále soutěže se prý v jeho životě změnila řada věcí. „Hlavně teď dostávám pozvánky na různé akce nejenom komerčního, ale i benefičního rázu, za což jsem moc rád, protože si myslím, že ta moje jakási popularita by měla sloužit hlavně k dobrým věcem. Co se týče reklamy, nechci být na každém sloupu, všechno pečlivě zvažuji. Muž roku je značka, má svou cenu a nebudu ji kazit tím, že bych přijímal úplně všechno,“ dodal sympaťák Jakub, který na kliniku kosmetické medicíny přišel i s kolegy ze soutěže Janem Vurmem, Tomášem Martinkou, Davidem Švábem a pořadatelem Muže roku Davidem Novotným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám