Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na koně už se ve svém věku asi necítí, takže dal přednost jiné dopravě. Pohádkový princ Pavel Trávníček dnes řekl v letohrádku sv. Vojtěcha v Počátkách své čtvrté a snad už poslední 'ano'. Vzal si svoji dlouholetou partnerku Moniku Fialkovou.

Pár na svatbu dorazil velmi stylově, přiletěl vrtulníkem. Tím ovšem nesplnil pověru, že by ženich neměl nevěstu před svatbou vidět. Což o to, pro Trávníčka to nebyla žádná premiéra, ale Monika chtěla dostát všem svatebním zvyklostem. Věří, že se vdala poprvé a naposledy.

Pak už se ale snoubenci rozdělili. Každý nasedl do svého vozu, samozřejmě Trávníčkovy oblíbené značky Rolls-Royce. Nevěsta, které to ve svatební róbě moc slušelo, usedla do bílého vozu, ženich do zlatého.

Nevěsta kráčela k oltáři za zvuků písně Jestli je na nebi Bůh v podání Marcely Holanové, mezi hosty byl například bavič Václav Upír Krejčí nebo Kateřina Kornová, která hraje v Trávníčkově divadelní společnosti.

Svatební cestu novomanželé už neplánují. Volno si užili v létě, kdy absolvovali romantickou cestu do Benátek a odpočinuli si ve svém oblíbeném Chorvatsku. V září už oba čekají divadelní povinnosti.

Reklama

Další články

Načítám