Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, známý český moderátor Luboš Xaver Veselý, kterého proslavily jak pravidelné a ostré rozhovory s politiky, tak třeba i kniha o doživotně odsouzených vězních, šel do sebe a zhubl čtyřicet kilogramů. Ale to prý zdaleka není všechno. „Půjde to ještě dolů, chtěl bych brzy shodit dalších dvacet až třicet kilogramů. Za život jsem diet zkusil hodně, vždyť jsem zhubl celkově už přes tři sta kil, ale pak se to vždy plíživě vrátilo na původní váhu,“ svěřil se Super.cz moderátor.

Podstoupil operaci, při níž mu do tenkého střeva dali jakýsi igelitový rukáv, který brání vstřebávání živin, kvůli čemuž člověk vlastně docela rapidně hubne.

„Je to můj celoživotní odporný boj. Zkoušel jsem všelijaké možné diety, za život jsem zhubl opravdu už pěkných pár set kilogramů. Kolikrát jsem naletěl i podvodníkům. Jedna paní mi vnutila hubnoucí spirály pod polštář, léčitel z Plzně mi zase na dobírku za tisícovku poslal svíčku. U ní byl návod, že večer si mám u televize místo pojídání chipsů zapálit tu svíci. A já tomu ještě nějakou tu dobu věřil, že to má opravdu zázračné účinky,“ usmívá se Xaver.

Nová metoda se mu osvědčila a také kvůli ní dostane originální dárek. „Jediný, kdo věděl, že hubnu, byl Mistr Jan Saudek. Ten mi slíbil, že až budu mít dole čtyřicet kilogramů, že mě nafotí. Proto se mu chystám zavolat, že už můžeme začít,“ říká uvolněně Veselý.

„Teď mám 133 kilogramů, což je přijatelné, to má kde kdo, zatímco se 175 kily jsem byl jediný, koho jsem znal. Momentálně ale dopisuji knihu o Las Vegas, kde bude leccos o tamních mafiánech nebo o Češích, kteří ve Vegas zanechali svou stopu, jako byli třeba Štaidl s Gottem. A do křtu chci mít dole zase o něco víc. Samotné město miluji. Vždy mi tam bylo dobře, protože je tam hodně tlustých lidí. Nikdo tam po vás hloupě nečumí, na zahrádkách nemají plastové židle, aby zákazník přemýšlel, kdy to pod ním praskne,“ dodal dobře naladěný rozhlasový moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám