Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou blízcí kamarádi, spolupracují spolu, chodí cvičit a společně si užívají i léto. Zpěváci Marian Vojtko (51) a Zdeněk Hrubý (52) včerejší horký den trávili u bazénu Vojtkova domu v pražské Uhříněvsi, a prý si to užili i bez žen.

"Vedli jsme ty naše klasický macho chlapský řeči, to ve společnosti krásných dam nejde," směje se Vojtko, který je po rozchodu s Alicí Janečkovou stále sám, na rozdíl od Zdeňka, který má partnerku tři roky.

Oba dva pravidelně cvičí, Zdeněk k posilovně přidává i tenis, který hrál kdysi vrcholově, a dokonce má i trenérskou licenci. "Snažím se udržovat ve formě. Sport mám hodně rád, teď po dovolené v Řecku se zase začnu víc hýbat a makat. Čekají mě na konci srpna poslední zkoušky v Dětech ráje, premiéra se už blíží, bude 11. září v brněnském Bobycentru, takže chci být v plné formě," říká Hrubý, který hraje v obnoveném muzikálu roli majitele diskotéky Čusbuse.

Marian si pochvaluje, že po letech má úplně volné léto. "Většinou jsem nějaký muzikál zkoušel, tentokrát vůbec nic. Užívám si totální odpočinek. Na konci srpna bych měl mít křest videoklipu k písni Není přístupná, kterou pro mě napsal právě Zdeněk Hrubý s Fanánkem a od září zase budu pořádně makat, 12. září máme slavnostní zahájení druhé sezóny Fantoma opery," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám