Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval na roztomilou dceru Mela Gibsona v thrilleru Znamení nebo na statečnou Annu v dramatu Je to i můj život... Dnes devatenáctiletý talent, herečka Abigail Breslin, před kamerou začínal v reklamách už ve třech letech a od té doby se prakticky nezastavil... Ale i přesto, že ji stále máme spojenou převážně s dětskými rolemi, s malou holkou už nemá pranic společného, což dala jasně najevo během čtvrteční párty ve West Hollywoodu.

Z Abigail už je zkrátka žena se vším všudy a šaty s výstřihem, které si oblékla, toho byly důkazem. Herečka na akci přišla podpořit nový seriál Scream Queens, v němž hraje. Letos se ještě objevila vedle Arnolda Schwarzeneggera v hororu Maggie a rovněž v dramatu Final Girl.

Breslin navzdory útlému věku měla již krůček k sošce Oscara, a to v jedenácti letech, kdy byla na cenu akademie nominovaná za vedlejší roli ve snímku Malá Miss Sunshine. Na svém kontě má ale řadu dalších úspěšných filmů jako Život s Helenou, Koření života, Zombieland, Tísňová linka, Enderova hra či Blízko od sebe.

Reklama

Další články

Načítám