Hlavní obsah
Článek

Události posledních dní, kdy vyšlo najevo, že navenek sice Felix Slováček tvrdí, že se rozešel s Lucií Gelemovou, kvůli níž jeho manželství s Dagmar Patrasovou (67) dostalo povážlivé trhliny, aby se s ní však potají dál scházel, ukazují, že kauza nevěry u tohohle páru jen tak neskončí. „Je to trapné a nechutné a odnáším to pouze já, která nikomu neubližuje,“ zlobí se Patrasová.

Ta nám nejprve nebrala telefony, pak ale v esemesce přeci jen vyjádřila údiv nad manželovým nevyjasněným vztahem ke Gelemové.

„Mladá dáma stále bojuje. Z jeho strany to nechápu, na mého manžela asi přišlo stáří. Má za patami fotografy, ti je načapají, a on to zapře. A pak jí jde sloužit na zapískání! Asi ta žena nemá na taxi, proto o něj tak urputně usiluje ‚z lásky‘,“ prohlásila Patrasová pro Super.cz v narážce na fotky, kdy její muž Lucii pomáhal s plátny a odvezl ji na letiště. To vše v den, kdy s Dádou pohřbíval její tetičku. A pokračuje.

„Viděl proboha někdy někdo, aby bohatá a mladá žena chtěla chudého a starého muže? Vždy to bylo naopak. V tomhle případě je dáma mladší než jeho dcera,“ kroutí hlavou královna dětských srdcí.

„Manžel si patrně myslí, že ho miluje. Ale všichni, kteří ji znají, říkají, že chce slávu a peníze. O Kozorozích se ví, že jdou tvrdě za svým cílem. Vážně se bojím o Felixovo zdraví. Takhle se nechat životně vysávat…“ dodala Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám