Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro většinu lidí bývá dovolená obdobím plným lenošení a relaxace. To ale neplatí pro Simonu Krainovou (51), která ani na té nepřestává na své postavě makat. Vždyť ta je pro modelku pracovním nástrojem.

Během pobytu na Kanárských ostrovech blonďatá kráska každé ráno poctivě vybíhá do terénu se svou sestrou Yvonnou. „Je to paráda, když vysvitne sluníčko, fouká vlažný vítr. Tyhle momenty miluju,” popisuje nám Simona svou joggingovou motivaci. Paradoxně, když je v Čechách, nikdy nevybíhá ven, ale trénuje doma na páse.

„Tady mě motivuje prostředí. V Praze mě to vždycky odradí, než bych doběhla někam do parku. Je ale pravda, že se nad tím zamyslím a možná začnu běhat venku i v Čechách,” říká Simona a dodává: „Díky práci a dětem jsem běhání v poslední době zanedbávala, ale to se teď změní. Tady se dávám do kupy a od září, kdy začnou děti chodit do školky, chci na sobě zase makat.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám