Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že se mladá moderátorka Eva Perkausová (30) od září stane novou tváří pořadu TopStar. A na svou příležitost se poctivě připravuje.

Eva se nechala už v minulosti slyšet, že se i přes prázdniny bude zdokonalovat v rétorice a verbálním projevu, zároveň nastoupila na individuální mediální kurz, díky němuž se bude moct prosadit v novém pořadu, kde by měla nahradit Ivu Kubelkovou.

„Neberu to jako přítěž, naopak,“ usmála se nad otázkou, jestli ji nemrzí, že prázdniny netráví víc relaxačně. „Já si užiju i takové to lenošení u moře, výlety do přírody nebo společenské aktivity,” říká Eva.

Nedávno například s příbuznými vyrazila na Lipno. „Já mám jižní Čechy moc ráda, často navštěvuji Český Krumlov, kde mají nejlepší pečenou kachnu, jakou jsem kdy jedla. Samozřejmě až na tu, kterou peče babička,” říká kráska, která si pobyt v přírodě velmi užila: „Na Lipně musíte chytit počasí a my měli štěstí. Bylo krásně, takže jsme čas trávili převážně venku. Jezdila jsem na kole, zkusila jsem si jízdu na bobové dráze, na doporučení místních jsem vyšla stezku v korunách stromů, projeli jsme se na lodi,“ vypočítala Eva.

Související témata:
Lipno

Reklama

Další články

Načítám