Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Milan Drobný se poprvé ve společnosti ukázal s novou partnerkou. I když tak úplně nová už není. S Janou, která pracuje jako dětská chůva, už chodí rok a půl. Seznámili se na jeho koncertě, osmačtyřicetiletá Jana byla jeho velkou fanynkou.

"Známe se pět let, stýkáme se rok a půl. Byla sama, já jsem byl sám, tak když byl čas, tak jsme se navštívili," řekl Super.cz Drobný. "Jezdila za mnou na vystoupení. Tak jsem se ptal, jestli se jí líbí jak mluvím nebo zpívám a pak jsem řekl, že to umím i v soukromí a takhle jsme se k tomu dopracovali," usmívá se zpěvák.

Jana prozradila, že to byla láska na první pohled. "Líbily se mi jeho písničky, sympatickej chlap, má charisma, zamilovala jsem se na první pohled. Na koncert už jsem šla s tím, že ho sbalím. Je to můj miláček," prozrazuje.

Zatím společnou domácnost nesdílí. "Nežijeme spolu, navštěvujeme se. Jana je mimopražská, když přijede do Prahy, je u mě a pak zas jede domů a já si dělám svoje věci," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám