Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve třiadvacetiletý zpěvák skupiny One Direction Louis Tomlinson by se měl začátkem příštího roku stát otcem. Ačkoli s nastávající maminkou Brianou Jungwirth nechodí, podle zpěvákových přátel se na potomka těší. Dvojice se údajně seznámila v květnu na párty Snoop Dogga v Los Angeles a ještě té noci slovo dalo slovo...

Rovněž třiadvacetiletá Jungwirth se živí jako stylistka a s Tomlinsonem podle magazínu People po velmi krátkém vztahu zůstali přáteli.

„Louis je šťastný a těší se, až se stane tátou. Podle něj bude Briana úžasnou matkou. Ze začátku to bylo překvapení, ale s Brianou jsou dobří přátelé a tohle je ještě sblížilo. Oba jsou nadšení, a přestože nežijí v partnerském vztahu, jejich přátelství je opravdu mimořádně silné. Je to celé v začátcích, Briana a zdraví miminka je teď to nejdůležitější,“ prozradil zpěvákův kamarád. Tomlinsonův mluvčí ovšem odmítl cokoli potvrzovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám