Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2001 se stala třetí nejkrásnější dívkou Česka, pár let předtím dokonce skončila druhá za Petrou Němcovou (44) v Elite Model Look. Nechala se fotit nahá a pyšní se ňadry číslo pět. Má dvě děti, žije v Teplicích, je vdaná za hokejistu Honzu Kloboučka a stáhla se do ústraní. Víte o kom je řeč?

Dnes již bývalá modelka Andrea Vránová Kloboučková se věnuje předcvičování pilates a ze šoubyznysu prý nadobro zmizela. "Už o mně ani nepište, já už si žiju rodinný život, cvičím a už bych byla ráda, aby se na mě zapomnělo," řekla Super.cz s úsměvem Andrea, která s manželem vyrazila na filmový festival v Karlových Varech. Přes den si užívali filmy, večer vyrazili na drink.

I když se už nevěnuje modelingu, postavu má díky cvičení parádní. "Už rozhodně nejsem štíhlá holka jako jsem byla na Miss, jsem o dost plnější, ale myslím, že to je hezčí. Jsem díky pilates mnohem pevnější, dodala Vránová, která se pyšní pětkami, podprsenku kupuje 75E.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám