Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samu sebe ráda přirovnává k Britney Spears. Koneckonců téměř totožný kostým jako předvedla popová princezna ve svém klipu Toxic nosí i její maďarská kolegyně ve vlastním videu k písni My Mission Is You. Ovšem s tím rozdílem, že tyto blondýnky dělí přes metrák živé váhy.

Čtyřiatřicetiletá rodačka z Budapešti, jež si nechává říkat Snowflake (sněhová vločka), se ve své domovině stala doslova senzací a se zmiňovaným singlem bortí tamní hitparády. Její klip je přitom z velké části inspirovaný právě hitem Toxic z roku 2004. Snowflake se nebojí ani provokativních póz a lascivních gest, jakých využívala její slavnější a o rok mladší kolegyně.

„V šoubyznysu má každý dokonalé tělo a je upravován ve Photoshopu, aby vypadal skvěle. Je to ale tak vzdálené realitě. Já přicházím s něčím novým a myslím, že mi to může hrát do karet. Pomáhá, pokud jste něčím výjimeční, a když je snadné si vás zapamatovat,“ je přesvědčen maďarský popový objev léta, který s nadsázkou dodává, že vypadá jako Britney po patnácti dětech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám