Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je těžké si představit, že fešák Martin Gardavský trpěl v minulosti komplexy ze svého vzhledu.

„Když jsem byl mladší, tak jsem měl hodně akné. Měl jsem opravdu ošklivé pupínky, ale nakonec jsem se toho přirozeně s věkem zbavil,” říká Martin, kterému by v pubertě jen málokdo prorokoval, že se jednou stane nejkrásnějším mužem České republiky a druhým nejkrásnějším mužem planety.

„Jsem rád, že jsem se toho zbavil. Jsem vlastně živoucím důkazem pro všechny teenagery, že se všechno jednou v dobré obrátí,” říká Gardavský.

S Martinem jsme dělali rozhovor během jeho návštěvy kosmetického salonu, do kterého docházel například představitel agenta 007 Sean Connery (78), když v Praze točil film Liga výjimečných.

„Na kosmetice jsem byl jednou v životě. Jsem v tomto směru takový panic, stejně tak, jak jsem se těšil na to poprvé, se těším dneska,” říká Martin, který prý vše nenechává jen na profesionálech, ale pečuje o sebe taky sám. „Jsem toho názoru, že chlap by se měl pravidelně starat o pleť. Možná nemusí každých čtrnáct dnů docházet do salónu, ale měl by se o sebe starat sám,” říká Muž roku 2011.

Související témata:
Pupínky

Reklama

Další články

Načítám