Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pyšná na své super pevné tělo sdílela minulý měsíc herečka Juliette Lewis fotku přímo z posilovny. Napumpované svalstvo byste u ní přitom ještě před rokem hledali marně. Loni sice přišla s předsevzetím, že svůj organismus zbaví veškerých nečistot a součástí detoxu byl i zákaz kávy, jenže herečka nominovaná na Oscara za thriller Mys hrůzy s očistou těla zachází možná až příliš daleko.

Lewis dnes už prakticky nepotkáte v ničem jiném než sportovním oblečení a posilovna je její věrné, téměř každodenní útočiště. Kdo ví, zda si od tréninku dala oddech alespoň v neděli, kdy slavila 42. narozeniny. V lambádě a pestrobarevných legínách ji při cestě z fitka paparazzi načapali v úterý.

Herečka, která vyrůstala mezi osmi sourozenci, ale sama děti zatím nemá, postrádá jakékoli ženské křivky. O ladné linie a klenutí mezi pasem a boky přišla bývalá láska Brada Pitta už úplně...

Reklama

Další články

Načítám