Hlavní obsah
Článek

Léta se o ní říká, že ji to citově přitahuje k poměrně slušně zajištěným mužům. Dnes je Michaela Ochotská (39) téměř ženou tenisty Lukáše Rosola, který sice vydělává víc než průměrný dělník v továrně, ale existuje rozhodně spousta sportovců, kteří ho finančně mnohonásobně převyšují. Super.cz s bývalou hvězdy Novy mluvil o tom, čeho všeho se vzdala kvůli lásce ke snoubenci!

Ochotská říká, že zrovna ona přitahovala extrémně podivné fanoušky jako magnet.

„Díky tomu, že jsou sociální sítě, mají tito lidé stále možnost kontaktovat mě, takže stále jsou, už to ale není tak nepříjemné, jako to bývalo. Zažila jsem opravdu všechno. Byly tam nabídky na večeře, noci strávené spolu, sňatky, vrtulníky, auta, byty, dovolené. Všechno možné! Je to milé a asi to k tomu patří,“ krčí smířeně rameny maminka, které to pět měsíců po porodu v plavkách neuvěřitelně sluší.

Na žádnou nejbizarnější nabídku si narychlo nevzpomněla. Asi většina z nich byla tak trochu „na palici“. „Byla mezi tím spousta negativních, pozitivních, milých i legračních věcí. Měla jsem opravdu možnost setkat se úplně se vším,“ dodala Míša.

Reklama

Další články

Načítám