Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je štěstím bez sebe. Konečně našla muže svého života, hokejistu Tomáše Hornu, se kterým zatoužila založit rodinu. Povedlo se, děťátko se jí narodí v listopadu. A nechala si prozradit, zda to bude holčička, nebo chlapeček.

Informaci o pohlaví miminka, jíž potvrdila spekulace, zveřejnila na internetu, a tak doufejme, že si z fanoušků nestřílí a záměrně je neklame. Už se jí tam totiž hromadí gratulace k očekávanému chlapečkovi!

„Konec dohadů, v bříšku je chlapeček,“ napsala konkrétně Monika poté, co si naoko postěžovala, kolik volného času teď má. O to víc se ale těší na koncerty a vůbec všechna vystoupení.

Jedno takové proběhne 21. června i v divadle Studio DVA, jmenuje se Do čtveřice a jedná se o talk show Moniky, Jana Krause a výjimečně Boba Klepla, který zastoupí Milana Lasicu. Monika i zazpívá a prověří hlasivky, které jsou teď prý ve skvělé kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám