Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor počasí Michal Jančařík se věnuje i moderování dalších akcí. My jej zastihli na festivalu Hrnec smíchu, kde bude akce uvádět celý týden. A využil toho, aby si užil i rodinu. Vzal s sebou manželku a obě rozkošné dcery.

"Děkuji za kompliment, snad se povedly, aspoň snaha byla veliká," smál se Michal, když jsme mu Julinku a Sofinku pochválili. "Holkám je čtyři a šest, i když vypadají trochu jako dvojčata, zvláště když mají stejné šatičky. Jsou přesně dva roky, dva měsíce a dva dny od sebe," prozradil.

O tom, že budou jednou rosničkami po tatínkovi, pochybuje. "Doufám, že půjdou trochu jinou cestou a doslova se nepotatí, i když moje babička hrála celý život v Národním divadle, tak se tam možná nějaké geny objeví. Ale zatím si užívají dětství a jsou to šťastné děti," míní.

To, že má v současné době pro muže dost výjimečné povolání, vnímá Michal jen pozitivně. "Jak bych se měl asi cítit, když mám kolem sebe jenom ženy? Není to vůbec špatné, naopak je to docela dobrá pozice," krčil rameny moderátor, jenž se své profesi rosničky věnuje už patnáct let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám