Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) nazpívala svoji první píseň, ke které natočila videoklip. A pokud by vše platila, šlo by zřejmě o nejdražší klip u nás. Modelka nám prozradila, že by musela vytáhnout z peněženky milión a půl.

"Kdyby se videoklip celý platil, stál by opravdu milión a půl. Třeba dokolorování klipu stojí hodina 80 tisíc a dělalo se to třeba šest hodin. Plus honorář kameramana Tomáše Sysla, který je jeden z nejlepších u nás, stříhal to Filip Issa, který patří také ke špičce, režíroval můj táta. Filmový štáb byl opravdu na vysoké úrovni. Měla jsem úžasný kompars, své fanoušky, kteří přijeli na své náklady," vysvětluje Agáta.

Videoklip si nadělila jako dárek ke svým třicetinám, ale se zpěvem zdaleka nekončí. "K třicetinám byl klip, chci v tom dál pokračovat, budu dělat cédéčko, mám v létě nasmlouvaný koncerty. Pokud po mně nebudou házet lidi rajčata a vajíčka, tak to ustojím. Třeba tam budu sama, třeba bude plno," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám