Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se už dostala do fáze, kdy si naplno užívá své první těhotenství. Společně s přítelem, hokejistou Tomášem Hornou, si nenechala ujít premiéru divadelní hry Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství, kterou uvedlo pražské divadlo Studio DVA.

A při té příležitosti se Monika nejen pochlubila velkým těhotenským bříškem, ale poprvé o požehnaném stavu promluvila na kameru Super.cz. Začátky těhotenství prý měla hodně krušné a trpěla velkými nevolnostmi. Téměř každý den přitom vystupovala v divadle.

„Měla jsem hrozné nevolnosti, ale teď už je mi dobře i vzhledem k tomu, že i výsledky jsou dobré, ale to ještě neznamená, že je všem testům konec, protože mě čeká ještě vyšetření plodové vody, které je důležité,“ prozradila Super.cz Monika, jež počátky těhotenství vyloženě protrpěla.

„Paradoxně, když to na mně ještě nebylo moc vidět, tak jsem denně hrála v různých městech, v Praze i Ostravě, docela náročná představení, a to se přiznám, že mi bylo fakt špatně. V životě jsem zažila spousty bolesti a jsem zvyklá to překonávat vůlí, ale jinej stav jsem pochopila, že je od slova jinej proto, že to vůbec nejde překonávat a ovlivňovat,“ míní Monika.

„Měla jsem furt 37,5 teplotu, přirovnala bych to k začátku nějaké chřipky s hnusnou kocovinou, bohužel to trvalo dva měsíce a předtím jsem žádný velký mejdan neměla, musím říct, že jsem byla z té permanentní bolesti hodně unavená,“ dodala zpěvačka s tím, že jí je velkou oporou přítel Tomáš.

„Oba jsme si miminko přáli a Tomášova podpora je neuvěřitelná, chodí se mnou na všechny ultrazvuky, všechno se mnou prožívá,“ chválila sympatického hokejistu zpěvačka, jež si na fakt, že bude maminkou, musela zpočátku zvykat a jásat prý začala až později.

Absolonová se může pochlubit už opravdu velkým bříškem. Všechno ale bere se svým typickým humorem. „Přiznám se, že mám abnormálně veliké břicho, možná je to proto, že moje tělo čekalo přechod a přitom přichází porod. Ptala jsem se pana doktora, a prý je to hormony, s čímž nic neudělá. Přibírám, ale není to tak, že bych se přežírala, ale musím jíst pořád, jinak je mi blbě,“ vtipkovala zpěvačka.

Na Absolonovou ještě před mateřskou pauzou čeká několik divadelních představení. „Na mateřské ještě úplně nejsem. Dohrávám divadelní představení, čeká mě poslední Antoinetta v Bratislavě, poslední Přízrak Londýna a v červnu dvě Evity, tím si splním divadelní závazky a čeká mě už jen zpívání,“ uzavřela spokojená zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám