Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografie zbědovaného a opilého irského herce ze seriálu Tudorovci před několika dny obletěly svět. Pobryndaný a rozcuchaný představitel Jindřicha VIII. Jonathan Rhys Meyers (37) na nich pije vodku z láhve na ulici v Londýně, má nepřítomný výraz a rozepnutý poklopec. Pohled na zuboženého herce znepokojil nejen hercovy blízké, ale i fanoušky, kterým se Jonathan prostřednictvím účtu své snoubenky Mary Lane na sociální síti omluvil. O pár hodin později na důkaz nehynoucí podpory sdílela Mara společnou fotografii s Meyersem.

„Mara a já děkujeme za podporu a vlídnost v tomto období. Omlouvám se za menší výpadek a doufám, že o mně lidé nesmýšlejí příliš špatně,“ napsal alkoholový hříšník na Instagram.

Půvabná Mara si zaslouží obdiv za svou vytrvalost a víru v lepší časy i s ohledem na skutečnost, že Jonathan bojuje se závislostí na alkoholu už více než dekádu. Poprvé byl na léčení už v roce 2005 a před čtyřmi lety se dokonce pokusil o sebevraždu.

„Jsem na cestě k nápravě a děkuji těm, co mi přejí vše dobré. Omlouvám se za svůj neupravený vzhled, odcházel jsem domů od přátel. Vím, že jsem udělal chybu a stydím se, ale byl to jen výkyv v mé léčbě. Jinak žiji zdravě,“ kál se herec, který se neobjevil ani na promítání svého nejnovějšího filmu Damascus Cover v Cannes.

Reklama

Další články

Načítám