Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47), kterou proslavil seriál Ordinace v růžové zahradě, se po mnoha letech pronájmů v pražských bytech přestěhovala na okraj metropole, kde si postavila menší domek.

Jirešová si pořídila v Hájku u Uhříněvsi bydlení, které splňuje její momentální požadavky. Když je venku krásně, může se svou dcerou Sofií trávit volný čas na zahradě, kterou s pomocí rodičů celou zkrášlila. „Před pěti lety jsem hledala domek, který bych si mohla dovolit, a tohle byl jediný projekt, který nebyl koncipovaný jako satelitní město. Na malém pozemku tak vznikl dům, který spolu s dalšími přirozeně navazuje na starou zástavbu,“ uvedla herečka.

U domku nechybí ani zahrádka. „Mám sice malou zahrádku, nicméně je na ní dost rostlin a hlavně je ve svahu, tudíž je tady pořád práce dost. Mým snem bylo vytvořit si kolem domku malý, krásný ‚prales‘. Když už jsem kupovala asi třicátou rostlinu, maminka se na mě hodně zlobila. Ale teď je to právě ona, která mi nejvíc pomáhá se o rostliny starat,“ říká herečka.

Aby bylo relaxační místo kompletní, postavila v místě, kde se nedařilo trávníku, terasu.

Jirešová se momentálně nejvíc těší na prázdniny, kdy bude mít volno a bude si ho užívat hlavně s dcerou, s níž loňské léto strávila v Malém Tibetu, kde přes organizaci Brontosauři v Himaláji vyučovala místní děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám