Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární hudební duo Roxette ve čtvrtek večer vystoupilo ve vyprodané pražské O2 areně. Koncertu švédské formace přihlíželo na 15 tisíc lidí, kteří dodávali Marii Fredriksson (56) sílu a energii po celý průběh show. Zpěvačka si prošla náročným obdobím a léčbou poté, co jí v roce 2002 lékaři diagnostikovali nádor na mozku. Fotografové ji spatřili ještě pár hodin před koncertem, když vycházela z hotelu na Malé Straně.

Marie není ani dnes ve zcela uspokojivém stavu. Viditelně pohubla a na pódiu po celou dobu zůstala sedět na židli. Pro větší jistotu se ještě přidržovala stojanu na mikrofon.

Fanoušci se ale i tak dočkali výběru 17 největších hitů a z koncertu, jenž byl součástí turné k třiceti letům existence skupiny, jistě neodcházeli zklamaní. Fredriksson podala s ohledem na svůj zdravotní stav, kdy téměř oslepla na jedno oko, a nejistotu v rovnováze obdivuhodný výkon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám